Radno vreme

 • Neodent veleprodaja, Beograd – radnim danom 8-16h
 • Neodent maloprodaja, Beograd – radnim danom 8-16h, subotom 9-13h
 • Neodent-info centar, Novi Sad – radnim danom 9-17h, subotom 9-13h

Poručivanje

On line – poručivanje robe putem našeg web shop-a

Kratak vodič za prvu kupovinu putem web shop-a

 1. Napravite nalog (samo prilikom prve kupovine) – ukucajte svoje podatke i kliknite na registruj se. Ukoliko kupujete samo jedan artikal imate opciju poruči odmah i ne morate se registrovati)
 2. Kupovina – odaberite proizvode i dodajte ih u korpu. Kod proizvoda koji imaju više opcija morate odabravi odgovarajuću (npr. veličinu, oblik, boju…)
 3. Plaćanje – možete plaćati kao fizičko lice (plaćanje pouzećem, to znači da prilikom isporuke paketa dajete novac) ili kao pravno lice (plaćanje preko računa ordinacije, na osnovu fakture koju dobijete uz robu)
 4. Potvrda – nakon uspešne kupovine, na mail će Vam stići potvrda porudžbine sa svim artiklima, iznosima i podacima.

Pogledajte šta se nakon Vaše porudžbine dešava u Neodentu.

Prijem porudžbine – U magacin automatski na mail stiže vaša porudžbina. Robu za vas odvajamo, pažljivo pakujemo i pravimo račun. Važno!!! Ukoliko se desi da na lageru nemamo nešto od artikala ili za vas imamo bolju ponudu pozvaćemo vas.

Dostava paketa – Ukoliko poručite do 12h paket će Vam biti dostavljen sutra. U slučaju da poručite posle 12h, robu ćemo spakovati, ali Vam stiže prekosutra. Vikendom se paketi ne isporučuju. 

Trošak isporuke – Za porudžbine u vrednosti od 5500 dinara i preko dostava je gratis! Za porudžbine vrednosti manje od tog iznosa dostava se naplaćuje. Iznos dostave zavisi od težine paketa, mesta na koje se isporučuje i od toga da li se naplaćuje vrednost paketa.

PODRŠKA – Ako negde zapnete, pozovite nas! 064 647 4372


Lično – možete nas posetiti u jednom od naših objekata u Beogradu ili Novom Sadu

 • Neodent doo veleprodaja, Rankeova 4.a Beograd
 • Neodent maloprodaja,  Rankeova 4.a Beograd
 • Neodent-info centar, Kosančić Ivana 2. Novi Sad

Telefonom – Možete nas pozvati radnim danima  i subotom. Ukoliko naši komercijalisti nisu u mogućnosti da Vam lično dostave poručenu robu, ona će Vam biti poslata.

 • Sve porudžbine primljene radnim danom do 12h, biće poslate tog dana, a na Vašoj adresi sutradan.
 • Roba poručena nakon 12h će Vam biti poslata tek sutradan, a isporučena prekosutra.
 • Ukoliko poručujete petkom paket će biti isporučen u ponedeljak.
 • Sva roba koja je poručena tokom vikenda biće isporučena u utorak.

Dostava

Naša služba – Neodent u svom timu ima zaposlene komercijaliste i vozače koji Vam robu mogu lično dostaviti. Lična dostava robe je moguća na teritoriji Beograda, Novog Sada, Subotice i na području cele Vojvodine. Ovakva usluga dostave je BESPLATNA.

 • Svi paketi u vrednosti većoj 5500 RSD će Vam biti isporučeni bez troškova dostave – BESPLATNO.
 • Za pakete u vrednosti manjoj od 5500 RSD cena dostave varira u zavisnosti od težine paketa. Povrat novca se dodatno plaća.
 • Sve porudžbine primljene radnim danom do 12h, biće tog dana poslate i na Vašoj adresi sutradan.Roba poručena nakon 12h će Vam biti poslata brzom poštom tek sutradan, a isporučena prekosutra. Ukoliko poručujete petkom robu dobijate u  ponedeljak. Sva roba koja je poručena  u subotu biće isporučena u ponedeljak.
 • Za uspešnu isporuku robe neophodna je adresa na koju želite da paket bude dostavljen. Poželjno je da na toj adresi bude prisutan neko u toku celog dana. Takođe, neophodno je ostaviti broj telefona.

Plaćanje

 • Pouzećem – ukoliko se prilikom poručivanja robe odlučite za ovu opciju iznos porudžbine plaćate prilikom preuzimanja robe. Na ovaj iznos se dodaju troškovi isporuke, ukoliko ih ima(samo za pakete koji su manje vrednosti od 5500 RSD). Molimo Vas da tačan iznos pripremite unapred.
 • Uplata na račun – ukoliko se prilikom poručivanja robe odlučite za ovu opciju sredstva morate uplatiti na naš račun pre isporuke robe, po fakturi koju Vam izdamo (ne na osnovu podataka koje dobijate putem poručivanja na sajtu). Prilikom uplate računa molimo Vas da upišete broj fakture kako bi lakše indentifikovali Vašu uplatu i povezali je sa Vašom porudžbenicom. Naši podaci su: Neodent doo, Rankeova 4. Beograd, žiro račun: 160-81509-86
 • Za izradu računa bice nam potrebni Vaši podaci koje ćete upisati  nakon poručivanja robe, ukoliko poručujete putem sajta. Ili ih izdiktirati putem telefona ako tim putem poručujete.
 • Na adresu će Vam stići tri primerka računa, od kojih dva primerka morate potpisati, overiti pečatom i vratiti nam po kuriru koji Vam dostavlja robu.