ZAŠTITA PRIVATNOSTI

U ime Neodent internet prodaje – obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. Da bismo izvršili prodaju, odnosno uspešno obradili vašu porudžbinu potrebni su nam vaši lični – osnovni podaci.

Podaci koje korisnik ostavlja prilikom kupovine na neodent.rs su sledeći:

  1. Ime i prezime
  2. E-mail adresa
  3. Adresa prebivališta/boravka
  4. Broj telefona
  5. Šifra koju korisnik unosi prilikom kreiranja korisničkog naloga
  6. e-mail adresa
  7. PIB

Takođe, u cilju pružanja što kvalitetnije usluge i informisanja korisnika email korisnika može biti iskorišćen u svrhu marketinških kampanja (newsletter), ali kupcima dajemo mogućnost odluke da li žele ili ne da se odjave sa mailing liste. Od e-novina se možete odjaviti sa klikom na dugme ODJAVI na kraju svake e-novine. Kao i svakom postojećem kupcu, redovno ćemo vam na e-mail slati pažljivo izabrane ponude proizvoda iz našeg web shopa. Vašu e-mail adresu nećemo davati nijednoj drugoj organizaciji ili firmi.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu.Vaše lične podatke prosledićemo paketnom distributeru ukoliko to u postupku dostave paketa bude potrebno.

Ukoliko želite da povučete saglasnost za obradu podataka, molimo da nam uputite zahtev na sledeću email adresu:neodent@eunet.rs. Mi ćemo u obradi tog zahteva utvrditi da li je opravdan i dalje postupiti u skladu sa zakonom.